4 af de bedste billige kebab spisesteder i København

Skrevet den 8. januar 2023

En shawarma

1. Kebabenhagen

Pris. 40kr

Axeltorvet 9, ved Palads

Lækkert kebab kød, en lækker dressing og fantastisk chilli. Med en pris på kun 40kr er det klart den billigste og bedst smagende kebab i omegn af det centrale København.

Lokaliseret ved hjørnet af Palads bygningen får du et prop fyldt pitabrød i hjertet af København til en billigere pris end de fleste af de nærliggende konkurrenter.

Kebab stedets specialitet er helt klart dressingen, som bliver komplimenteret af friskt rødkål, salat, argurker, og andet. Samtidig bliver der ikke sparet på mængden af kød og grøntsager der ryger ned i pitabrøddet.

Selvom restauranten er ny, er personalet flinkt og ofte smilende. Selve stedet er rent, og der er plads til at sidde.


2. Flamingo

Pris: 30kr

Addresse: Nørrebrogade 221

Kødet og dressingen i Flamingo skiller sig ud fra langt de fleste kebab steder. Med en pris på små 30kr får du alt hvad hjertet begærer i en kebab: Lækkert kød og en lækker dressing


3. Divan

Pris: 30kr

Addresse: Nørrebrogade 245

Selvom kødet er standard kebab kød som kan fås i mange kebab butikker, skiller divan sig ud på deres ekstremt gode dressing og chilliketchup som kun er en smule stærk, og kombineret med kebab kødet og dressingen giver den perfekte kombination.

Med mange års erfaring og et professionelt service-minded personale, er divan klart et af de bedste kebab steder til prisen.


4. Grill House

Pris: 30kr

Addresse: Hillerødgade 4

En billig kebab og god kebab. Grill House har alt hvad man forventer af en god kebab: Lækkert kød, en dressing der spiller og god chilli.

Der er intet ved kebabben der er dårligt og så er personalet også imødekommende.


Konklusion

Om du vælger en lækker kebab fra Kebabenhagen på Palads, eller et sprødt pitabrød fra Flamingo får du en shawarma til en attraktiv pris. Alle spisestederne har deres fordele.

Kebabenhagen er billig og god i forhold til dens centrale placering ved Palads biografen ved siden af Tivoli. Flamingo, Divan og Grill House er billige og gode hvis man befinder sig på Nørrebro.